Op zoek naar architect?

architect

ARCHITECT@WORK Luik.
Zin om de sfeer op een bepaalde editie op te snuiven? Enthousiast om zelf content te posten over ARCHITECT@WORK? Het kan voortaan allemaal! Volg onze Instagram account en laat je onderdompelen in onze wereld. Donderdag 1 juni 1600: SARAH HALIN.
Home.
Architectenbureau Jan Stranger BVBA is een architectenbureau dat vanaf 2000 actief is in duurzaam bouwen en zich vanaf 2007 specialiseerde in de bouw passiefhuizen, nul-energiewoningen, ben-woningen en beter. Daarnaast worden ook ben-ovaties uitgevoerd. Voor passiefhuizen worden de PHPP-berekingen zelf gemaakt.
Wil Inghelbrecht Architect.
Wil Inghelbrecht Architect. Dankzij een uitgebreide ervaring heeft het buro zeer uiteenlopende referenties opgebouwd. Bij elk ontwerp wordt steeds weer vertrokken van de wensen van de bouwheer: daarom is essentieel dat voor elke project een persoonlijke benadering geldt en dat service bij ons hoog aangeschreven staat.
Paret 2 Architecten.
Richtte na zijn stage een éénmanszaak op en in 2007 werd Paret 2 Architecten bvba opgericht samen met architect Thomas Paret. Thomas Paret Architect. Thomas is afgestudeerd aan de Hogeschool voor Wetenschap en Kunst St Lucas Gent in 2004. Na zijn stage aan de slag gegaan als zelfstandig architect.
Onze visie BLEND Architecten.
De architect is op zoek naar het wezen van deze plek, haar betekenis en kwaliteiten. Een gebouw dient te dialogeren met de omgeving en dient zich in te voegen alsof het er altijd is geweest. Kwaliteit en goed resultaat is dikwijls helderheid, eenvoud, onnadrukkelijkheid en vanzelfsprekendheid.
studiobont architecten maarten baeye karen kesteloot STUDIOBONT bureauvoorstelling STUDIOBONT maarten baeye karen kesteloot.
architect aan UGent, startte bij L.U.S.T architecten als stagiair. Maarten werkt sinds 2004 bij Stéphane Beel Architecten als project-architect aan diverse projecten waaronder de uitbreiding KULeuven campus Kortrijk, private woningbouwprojecten, diverse schoolgebouwen voor Scholen voor Morgen en de uitbreiding en renovatie van het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika in Tervuren.
Zoek een Architect.
Alle stappen voor een geslaagd bouwproject. 1 Hoe vind je de juiste architect? De architect is een sleutelpartner in het bouwproces wiens rol je niet mag onderschatten. Bij de keuze van een architect ga je dus beter niet over één nacht ijs.
Xtra-architecten.be XTRA Architecten Xtra-architecten.be.
Afgestudeerd als architect in 1995 en anno 1994 in het kader van Erasmus gestudeerd in Dundee, UK. Na architectuurstudies postgraduaatopleiding monumenten en landschapszorg gevolgd. BIRTHE DE WACHTER. Architect / Zaakvoerder. Afgestudeerd als architect in 2006 en anno 2004, in het kader van Erasmus, gestudeerd in Barcelona.
Team p.ed architecten.
Stedenbouwkundige, praktijkassistent UA. Burgerlijk Ingenieur Architect Projectleider. Evelien De Jong. p.ed architecten heeft een duidelijke visie en houding tegenover architectuur. Architectuur is nooit louter functioneel, noch louter enkel mooi. De complexiteit en kwaliteit in projecten zit steeds in de synergie tussen vele paramaters.

Contacteer ons

johan architectuur
bar architecten
architect D.M.V.
Hotel M.I.N.
mijn huis mijn architect
architect leuven
architect hasselt
de architect
kostprijs architect
ereloon architect
burgerlijk ingenieur architect