Op zoek naar architect?

architect

Som Architecten architect, bouwen, verbouwen, bert laridon, ingenieur architect, wim demoen, interieur architect, som, architectenburo, architectenbureau, interieur, interieurarchitect, architectuur, interieurvormgeving, diksmuide, binnenhuis, inrichting,
Declerck-Daels Architecten Architect Interieurarchitect Bernard Declerck Architect Bernard Declerck Roeselare West-Vlaanderen Ontwerp Nieuwbouw Renovatie.
Zoek een Architect.
6 De architect en de controle op de werken. Als je voor jouw nieuwbouw of renovatie verplicht een architect moet inschakelen, vormt de controle op de werken een van diens wettelijke taken. lees het artikel. Alle stappen voor een geslaagd bouwproject. 7 De oplevering van je woning. Als de bouw of verbouwing van je woning nagenoeg klaar is, wordt het tijd voor de oplevering. Het zijn de uitvoerders die deze bij jou zullen aanvragen. Je architect staat je tijdens die oplevering ook bij om de uitgevoerde werken technisch te keuren. lees het artikel. Alle stappen voor een geslaagd bouwproject. 8 Hoe kan je je bouwproject goed verzekeren? Verzekeringen voor een bouwproject zijn een ingewikkeld gegeven. Er bestaat niet zoiets als dé bouwverzekering. Je moet je weg zoeken in een patchwork aan verzekeringsoplossingen met een heleboel overlappingen en uitsluitingen.
ARCHITECT@WORK Luik.
Zin om de sfeer op een bepaalde editie op te snuiven? Enthousiast om zelf content te posten over ARCHITECT@WORK? Het kan voortaan allemaal! Volg onze Instagram account en laat je onderdompelen in onze wereld. Donderdag 1 juni 1600: SARAH HALIN.
Home.
Architectenbureau Jan Stranger BVBA is een architectenbureau dat vanaf 2000 actief is in duurzaam bouwen en zich vanaf 2007 specialiseerde in de bouw passiefhuizen, nul-energiewoningen, ben-woningen en beter. Daarnaast worden ook ben-ovaties uitgevoerd. Voor passiefhuizen worden de PHPP-berekingen zelf gemaakt.
Mint Architecten Lommel.
oprichter Mint Architecten BVBA. architect / zaakvoerder. oprichter Mint Architecten BVBA. architect / medewerker. architect / medewerker. Mint Architecten is een multi-disciplinair architectenbureau dat door Jan Das en Patrick Thijs in september 2013 werd opgericht en dat een dynamische start kende.
Paret 2 Architecten.
Richtte na zijn stage een éénmanszaak op en in 2007 werd Paret 2 Architecten bvba opgericht samen met architect Thomas Paret. Thomas Paret Architect. Thomas is afgestudeerd aan de Hogeschool voor Wetenschap en Kunst St Lucas Gent in 2004. Na zijn stage aan de slag gegaan als zelfstandig architect.
Onze visie BLEND Architecten.
De architect is op zoek naar het wezen van deze plek, haar betekenis en kwaliteiten. Een gebouw dient te dialogeren met de omgeving en dient zich in te voegen alsof het er altijd is geweest. Kwaliteit en goed resultaat is dikwijls helderheid, eenvoud, onnadrukkelijkheid en vanzelfsprekendheid.
studiobont architecten maarten baeye karen kesteloot STUDIOBONT bureauvoorstelling STUDIOBONT maarten baeye karen kesteloot.
architect aan UGent, startte bij L.U.S.T architecten als stagiair. Maarten werkt sinds 2004 bij Stéphane Beel Architecten als project-architect aan diverse projecten waaronder de uitbreiding KULeuven campus Kortrijk, private woningbouwprojecten, diverse schoolgebouwen voor Scholen voor Morgen en de uitbreiding en renovatie van het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika in Tervuren.

Contacteer ons

johan architectuur
bar architecten
architect D.M.V.
Hotel M.I.N.
mijn huis mijn architect
architect leuven
architect hasselt
de architect
kostprijs architect
ereloon architect
burgerlijk ingenieur architect