Op zoek naar architecten antwerpen?

architecten antwerpen

Nieuw Havenhuis Antwerpen door Zaha Hadid Architects Stedebouw Architectuur."
Er stond maar één regel vast in de architectuurcompetitie, namelijk dat het oorspronkelijke gebouw behouden moest blijven, aldus Marc van Peel, voorzitter van Havenbedrijf Antwerpen. De jury was dan ook prettig verrast dat elk van de vijf kandidaten van de shortlist opteerden voor een modern gebouw boven het oorspronkelijke gebouw. Het ontwerp van Zaha Hadid Architects was daarbij het briljantste. De architecten werkten nauw samen met Origin, architectenbureau met de focus op het behoud en herbestemmen van erfgoed, om de geschiedenis van de 16.400 m2 grote locatie mee te nemen in het ontwerp.
MADE ARCHITECTS.
Nieuwbouw starterswoningen te Antwerpen. Retail concept voor kledingwinkels in NL en BE. Renovatie woning COOR te Antwerpen. Renovatie en uitbreiding appartement MAT2 te Antwerpen. Woning BOGA te Lier. Uitbreiding woning te Deurne. Uitbreiding Sociaal centrum te Antwerpen. Showroom LUCY te Antwerpen.
De keukenarchitecten, Keukenarchitect, Keuken, Keukens, Antwerpen, Denderleeuw, Halle, Hedendaags keuken, Moderne keuken.
REALISATIE TE RANST BESTAANDE WONING. REALISATIE TE IDDERGEM. REALISATIE TE ANTWERPEN. REALISATIE TE ZOERSEL. REALISATIE TE AALST BESTAANDE WONING. REALISATIE TE WAASMUNSTER NIEUWBOUW FOTO: JARO VAN MEERTEN, THEARTOFLIVING.EU. REALISATIE TE WAASMUNSTER NIEUWBOUW FOTO: JARO VAN MEERTEN, THEARTOFLIVING.EU. REALISATIE TE OKEGEM.
Atelier Allard Schwencke Architecten Atelier ASA Antwerpen, Antwerp, Anvers, Belgium.
Atelier Allard Schwencke Architecten is een architecten en design bureau gevestigd in Antwerpen, België. In onze hedendaagse steeds veranderende samenleving, focussen we samen met onze klanten op het aanreiken van toonaangevende, vernieuwende en duurzame ruimtelijke oplossingen. 32 477 76 05 08.
architectenburo bart coenen te antwerpen // architect van moderne woningen.
BURO 2018 architecten zoekt een gemotiveerd stagiair architect om ons team te versterken. Wil je meewerken en veel leren van boeiende projecten met oog voor detail zowel qua architectuur als interieur richt dan je sollicitatie en cv aan info@buro2018.be. Lange van ruusbroecstraat 45/003 2018 antwerpen T.
architecten bureau antwerpen nicolas vanderhaeghen Home.
Het streven naar energie-efficiënte gebouwen en het zoeken naar flexibele ontwerpen die de steeds veranderende maatschappelijke context kunnen dienen, dat is de uitdaging die ABN architecten steeds aangaat. De toekomst van het gebouw, de context, second live, mens en ruimte zijn daarbij kern woorden.
STAM architecten.
De woning voldoet nu aan alle hedendaagse normen voor comfort. A-dres Architecten besteedde bijzondere aandacht aan het materiaalgebruik, wat resulteerde in een perfecte integratie in de bosrijke omgeving. De terrassen werden even belangrijk geacht als het interieur en nodigen uit tot het buitenleven.
Architect Antwerpen BBSC ARCHITECTEN Kantoren appartementen.
Proud inhabitants of WATT. Mechelsesteenweg 271 2018 Antwerpen. 0032 3 238 36 33. Meer dan een ontwerper. Architectuur in al zijn schoonheid én facetten, dat is onze passie. BBSC ademt vanuit haar innoverende thuisbasis in de Antwerpse WATT-tower esthetiek, functionaliteit, bouwtechniek en vertaalt dit in al zijn projecten. Daarbij staat de opdrachtgever steevast voorop, wij zijn betrouwbare adviseur in meer dan alleen het bouwen. Ooit al met een architect samengewerkt?
Antwerpen De Architect.
Internationale architecten aan de slag op Nieuw Zuid Antwerpen. Gebiedsontwikkeling 26 jun. Nominaties European Award for Architectural Heritage Intervention bekend. geschiedenis 3 jun. Expositie Le Corbusier. Le Corbusier 7 mei. Ney Partners OMGEVING ontwerpen Krugerbrug in Antwerpen. Infrastructuur 8 mrt.

Contacteer ons

opleiding architect
architect geel
vacature architect
de architect lennik
architect zoeken
architect roeselare
architect aalst
architect sint niklaas
architect moderne woning
architect lier
prijs architect verbouwing