Resultaten voor rijwoning architectuur

rijwoning architectuur

Architectenbureau Van Biervliet Brugge.
Architect Van Biervliet. Work in Progress. Architectenbureau Van Biervliet. Totaal-projecten in een moderne, hedendaagse, kwaliteitsvolle en authentieke architectuur. Restauratie Beschermd Monument. De Pinte Oost-Vlaanderen. De Haan West-Vlaanderen. woning met praktijk. De Pinte Oost-Vlaanderen. De Pinte Oost-Vlaanderen. Realisaties Architectenbureau Van Biervliet.
EA Architecten Ecobouwers.be.
Meer over deze woning. Beschermd erfgoed en energiezuing. Meer over deze woning. Grondige energetische renovatie van een rijwoning. Meer over deze woning. Oude rijwoning wordt energetisch gerenoveerd. Meer over deze woning. Van oud winkelpand tot hedendaagse ecologische woning met leuke tuin.
Lichtrijke renovatie van een oud rijhuis Hebbes Zimmo.
Lichtrijke renovatie van een oud rijhuis. Facebook Twitter Email LinkedIn RSS. By Zimmo redactie on 11/08/2018 Architectuur, Klein wonen. In het gemiddelde stadscentrum kunnen we er niet om heen. Rijen vol kleine, dichtbevolkte straatjes waar het ene rijhuis na het andere het straatbeeld siert.
KM Architectuur Architectenbureau.
Rijwoning Rijwoning Bredestraat Bredestraat Gent Gent Anno Anno Architecten. Architecten.
aNNo architecten restauratie, renovatie. herbestemming van historische gebouwen. 32 9 329 46 98. Rijwoning Bredestraat Gent. Het huis is klein. Te klein voor 5 personen. Het huis is charmant, de schaal wordt geapprecieerd. Het huis moet flexibel zijn en het nieuwe samenwonen vormgeven.
Volt Architecten Gent Multidisciplinair Ontwerpbureau.
Verbouwen van een rijwoning in Sint-Amandsberg. Wedstrijdontwerp Halve Maan ism Tim Peeters Architecten. Vervangingsbouw in Halve Maanstraat in Gent. Opmaak van een ruimtelijke visie op strategische sites grenzend aan het landschap in de regio Brugge-Oostende in opdracht van WVI-Brugge-Oostende. Verbouwen van een rijwoning in Sint-Amandsberg.
Deze verbluffende rijwoning werd verbouwd met klein budget Het Nieuwsblad.
Het architectenbureau van Jelle Devreese uit Roeselare heet achtoptien, een verwijzing naar de huisnummers van het bureau maar uiteraard is tien op tien het streefdoel bij elk project dat Jelle aangaat. De rijwoning die hij in 2008 samen met partner Mieke Casteleyn aankocht en verbouwde vat zijn visie mooi samen: licht en ruimte met respect voor authenticiteit, rekening houdend met een beperkt budget.
Home Sweet Home Compacte rijwoning met maximaal licht, zicht en ruimte.
Je kan echt wel véél compacter bouwen, budget uitsparen voor je interieur en toch een heel ruim ogende en aanvoelende woning hebben. Dat is de boodschap van architect Guy Wydouw. Goede architectuur overwint hindernissen. Een nieuwe en comfortabele rijwoning met een gevoel van vrijheid, licht en ruimte.
Renovatie rijwoning Quoon.be.
Badkamer en wellness. Woning van de maand. Opendeur Kijkwoning Nevele. HOME / INSPIRATIE / ARCHITECTUUR / RENOVATIE_RIJWONING. Deze rijwoning is grondig gerenoveerd en volledig vernieuwd! Knappe renovatie waardoor er heel wat meer licht binnen kan. Ik wens meer info te ontvangen.

Contacteer ons

ereloon architect verbouwing
kosten architect nieuwbouw
architect oostende
architect renovatie woning
hoeveel verdient een architect
hoeveel verdiend een architect
wat is een architect
mijn architect
architect aarschot
architect heist op den berg
kostprijs architect verbouwing
architect bilzen
architect dendermonde