Meer resultaten voor rijwoning architectuur

rijwoning architectuur

Renovatie rijwoning Quoon.be.
Badkamer en wellness. Woning van de maand. Opendeur Kijkwoning Nevele. HOME / INSPIRATIE / ARCHITECTUUR / RENOVATIE_RIJWONING. Deze rijwoning is grondig gerenoveerd en volledig vernieuwd! Knappe renovatie waardoor er heel wat meer licht binnen kan. Ik wens meer info te ontvangen.
Woning TV BULK architecten.
Het contrast tussen de rauwheid en de verfijnde tectoniek levert een genuanceerd beeld op. We hebben in deze woning veel aandacht kunnen leggen in de juiste details, omwille van een fijne bouwheer, met kennis van zaken, die weet wat wonen kan zijn.
Verbouwen van een rijwoning te Gent Projecten Architecten Delobelle architectuur interieur te Gent.
Verbouwen van een rijwoning te Gent. Robby Delobelle, Marian Depuydt, Isabel Boens. Rijwoning met praktijk, ecologisch verbouwd. De rijwoning in de stad krijgt ruimte en licht, de in de sous-sol ondergebrachte osteopaat-praktijk krijgt de gewenste privacy ten opzichte van het wonen.
Laat je inspireren door deze acht originele verbouwingen Style Nina HLN.
Met dank aan de enorme vide die tijdens de verbouwing werd gemaakt. Het" was zoeken naar een manier om meer ruimte en licht te creƫren en zo kwam ik op het idee van een grote, open leefruimte over twee verdiepingen, vertelt architect Tim Peeters die ook de broer is van Laura.
Deze verbluffende rijwoning werd verbouwd met klein budget Het Nieuwsblad.
Het architectenbureau van Jelle Devreese uit Roeselare heet achtoptien, een verwijzing naar de huisnummers van het bureau maar uiteraard is tien op tien het streefdoel bij elk project dat Jelle aangaat. De rijwoning die hij in 2008 samen met partner Mieke Casteleyn aankocht en verbouwde vat zijn visie mooi samen: licht en ruimte met respect voor authenticiteit, rekening houdend met een beperkt budget.
Rijwoning Balansstraat II Jeroen Theuns architect.
Balansstraat II, compacte rijwoning met dakterras. Dit kleine huis in het centrum van Antwerpen heeft vele troeven. Gelegen in een rustige straat verbergt het verrassend lichte ruimtes en een fijn dakterras met uitzicht over de stad. Een complete woning organiseren op basis van vertikale vloeren van slechts 22m2 elks was de uitdaging.
arch-iv architectuur interieur-vormgeving Nieuwbouw rijwoning te Gent.
architectuur interieur-vormgeving Nieuwbouw rijwoning te Gent. Back to Works. Nieuwbouw rijwoning te Gent. Op het perceel bevond zich een oude rijwoning in slechte staat, die werd gesloopt. Om optimaal van de beschikbare ruimte gebruik te maken en omwille van de geringe draagkracht van de grond werd geopteerd om de nieuwe woning te funderen door middel van een ter plaatse gestorte kelder.
verbouwing rijwoning Leuven Architect Britt Stalmans.
Ryde Architecten.
Nieuwbouwwoning in landelijke stijl. Verbouwing uitbreiding rijwoning. Verbouwing rijwoning naar BEN-standaard. Verbouwing atelierruimte tot kantoor dakrenovatie vrijstaande woning. Uitbreiding vrijstaande woning met wellnessruimte. Samenvoegen verbouwen van twee rijwoningen. Dit project omvat het samenvoegen van twee woningen. Huidige bouwfase impliceert het grondig.

Contacteer ons

ereloon architect verbouwing
kosten architect nieuwbouw
architect oostende
architect renovatie woning
hoeveel verdient een architect
hoeveel verdiend een architect
wat is een architect
mijn architect
architect aarschot
architect heist op den berg
kostprijs architect verbouwing
architect bilzen
architect dendermonde