Op zoek naar rijwoning?

rijwoning

Tom verbouwt eigenhandig rijwoning in Borgerhout. Ik" nam ontslag om me op renovatie te storten" Wonen HLN.
M" ortel mengen, beton bekisten, wapening plaatsen, allemaal zaken die je op een werf ziet gebeuren, maar ze zelf uitvoeren was een unieke ervaring. In 2010 liet Tom Cole in Borgerhout zijn oog vallen op een rijwoning van meer dan honderd jaar oud.
Rijwoning Rijwoning Rijwoning te te te koop koop koop Immo Immo Immo 2dehands.be. 2dehands.be. 2dehands.be.
Te renoveren rijwoning met 5 slaapkamers te Bredene, tal van mogelijkheden, contacteer ons voor meer info of een bezoek. vandaag 0810: Bredene. Huis te koop in Knokke-Heist, 4 slpks. Charmante te renoveren rijwoning, goed gelegen nabij het centrum van Knokke.
Deze verbluffende rijwoning werd verbouwd met klein budget Het Nieuwsblad.
Het architectenbureau van Jelle Devreese uit Roeselare heet achtoptien, een verwijzing naar de huisnummers van het bureau maar uiteraard is tien op tien het streefdoel bij elk project dat Jelle aangaat. De rijwoning die hij in 2008 samen met partner Mieke Casteleyn aankocht en verbouwde vat zijn visie mooi samen: licht en ruimte met respect voor authenticiteit, rekening houdend met een beperkt budget.
Imm-O Oostende, Rijwoning Te renoveren rijwoning in hartje Mariakerke.
Deze uiterst gezellige en zeer goed gelegen rijwoning is ideaal voor een jong gezin, op zoek naar een betaalbaar renovatieproject in één van de mooiste buurten van Oostende. De woning heeft heel wat potentieel en ligt op een boogscheut vcan scholen, kinderopvang, openbaar vervoer en winkels.
Immoweb: de 1e vastgoedsite van België Hier vindt u het complete vastgoedaanbod.
Meest recente aanbod. Nieuw sinds 15 dagen. Het spijt ons, maar dit vastgoed is reeds verhuurd of verkocht, of is nooit ingevoerd in onze database. Immo te koop. Huis te koop. Appartement te koop. Grond te koop. Garage te koop.
Rijwoning Projecten Tube Architecten Gent.
Gent, renovatie rijwoning en interieurontwerp. Gent, restauratie gevel, renovatie en interieurontwerp rijwoning. Gent, renovatie rijwoning. Gent, renovatie rijwoning en interieurontwerp. Gent, renovatie en interieurontwerp energiezuinige rijwoning. Gent, renovatie rijwoning. Gent, restauratie gevel, renovatie en interieurontwerp rijwoning. Sint-Eloois-Winkel, renovatie en ontwerp rijwoning.
Rijwoning of vrijstaand huis: voor en nadelen Zacasa Invest.
Rijwoning of vrijstaand huis: voor en nadelen. Rijwoning of vrijstaand huis: voor en nadelen. Datum: 20 november 2017. Rijwoning of vrijstaande woning: elk type heeft voordelen. Koop je een nieuwe woning, dan moet je veel zaken afwegen. Eén van de vragen is of je voor een rijwoning dan wel een vrijstaand huis kiest.
Verbouwing van een rijwoning Katrijn Van Roey.
Skip to content. Aanpassing interieur van een nachtwinkel naar een logopediepraktijk. Verbouwing van een rijwoning. Verbouwing van een rijwoning Berchem. Een burgerwoning werd verbouwd voor een gezin met 3 kinderen. De hoofdbouw van de woning werd zo volledig mogelijk behouden.
Grote politieactie: agenten zoeken illegalen in rijwoning Blankenberge Het Nieuwsblad.
De lokale en federale politie zoeken in de Van Mullemstraat naar illegalen in een rijwoning. Naar verluidt zouden er zon 20 a 30 personen meegenomen worden, momenteel doorzoekt een team van agenten en speurhonden de woning nog. Een aantal mensen werd al afgevoerd.

Contacteer ons

kosten architect
architect brugge
architect landelijke stijl
architect verbouwing
architect renovatie
prijs architect
wat kost een architect
ingenieur architect
hoeveel kost een architect gemiddeld
renovatie architect
architect kortrijk
loon architect