Meer resultaten voor verbouwing rijwoning achterbouw

verbouwing rijwoning achterbouw

Verbouwen van een rijwoning Projecten BAST.
14.249 Deze eengezins rijwoning in het hartje van Gent werd energetisch gerenoveerd. Hierbij bleef het volume ongewijzigd. De achterbouw aan de woning werd gedeeltelijk afgebroken om meer licht binnen te trekken in de woonvolumes. De voorgevel werd geïsoleerd en afgewerkt met hout en pleisterwerk.
Uw verbouwingen groot of bescheiden zijn onze specialiteit Groep Cnudde.
Groep Cnudde voert alle mogelijke verbouwingen uit: rijwoning, appartement, bel-etage, bungalow, hoeve of herenhuis? Wij passen ons hoe dan ook aan uw project aan. Kleine of grote verbouwingswerken aan een specifieke ruimte slaapkamer, living, wc, achterbouw of woonkamer zijn eveneens perfect mogelijk. En uiteraard kunnen ook professionele klanten op ons rekenen: verbouwing van uw bedrijf?
Martha BVBA.
Meer over dit project. Verbouwing te Edegem. Deze mooie rijwoning te Edegem werd gekocht door een jong koppel die er hun nieuwe leven gingen starten.Samen met architect Bruno Maes werd de bestaande achterbouw verwijderd en vervangen door een nieuwe. Meer over dit project.
Voor deze verbouwingen heb je geen vergunning nodig Zimmo.
Bij zorgwonen creëer je in de eigen woning een kleiner woondeel om een ouder of hulpbehoevende te laten inwonen. Let wel: deze vrijstelling van vergunning geldt alleen wanneer je de woning niet uitbreidt, en ook wanneer je geen constructiewerken uitvoert.
Houtskeletbouw Woning Hoegaerts.
Rijwoning te Edegem. Strobalen woning te kalmthout. Woning Celens strobalen woning. Woning Claerhout Van Haperen. Woning Cools Brouwers. Woning De Bock. Woning De Meutter. Woning De Vijlder. Woning De Wit. Woning Debecker Dumoulin. Woning Geens-Van Herwegen. Woning Ketels Vervaet. Woning Lauwers Carlens. Woning Van Aelst Van linden. Woning Van de Velde. Woning Van Dijck Nijs. Ingrijpende verbouwing van bestaande verkavelingswoning. Bestaande achterbouw met oude veranda werd afgebroken en vervangen door een nieuwe achterbouw met groendak in houtskelet.
verbouwing van een rijhuis in Antwerpen ARCHITECT JO VAN ROSSEM.
Bij de verbouwing van een rijhuis uit het begin van de 20ste eeuw zijn er vaak een aantal terugkerende knelpunten. Er is weinig tot geen isolatie aanwezig in de muren, vloeren en daken. De oude koepel werd reeds vroeger dichtgebouwd, meestal zijn er zelfs nog ruimtes toegevoegd. Hierdoor is het zicht op de tuin vanuit de woonruimtes heel beperkt en komt er weinig licht in de woning. Er is ook geen vlotte doorgang naar de tuin. De achterbouw is opgedeeld in een aantal kleine ruimtes en is niet erg praktisch ingericht.
verbouwing rijwoning Architect Britt Stalmans.
Het is een verbouwing van een donkere rijwoning met typische achterbouwen tot open, lichte, flexibele en eigentijdse stadswoning." Het gelijkvloers werd volledig opgewerkt. De lichtstraat die de koppeling maakt tussen de huidige woning en de nieuwe uitbreiding zorgt voor een overvloed aan natuurlijk daklicht, in de middelste zone van de rijwoning.
Woning 701/CTS, Ternat Verbouwing Enplus Architecten.
De grijze betonpanelen die doorlopen van de grond tot aan de dakrand van de oorspronkelijke achterbouw vormen een mooi afgebakend geheel. De panelen op de grond voor de inkomdeur vormen een soort plein dat benadrukt dat de ruimte bij de woning hoort.
Projecten Archief Architect Dimitri Debougnoux Architect Dimitri Debougnoux.
De verbouwing en uitbreiding van deze gesloten woning omvat een open en moderne achterbouw, die op een respectvolle manier aansluit en dialogeert met de statige rijwoning. Van belang hierbij is dat de achtergevel wordt opengetrokken, zodat de tuin meer betrokken wordt bij de woning.

Contacteer ons

kostprijs architect renovatie
architect genk
architect software
architect westerlo
goedkope architect
architect beringen
architect amsterdam
prijs architect renovatie
architect houtskeletbouw
architect sint truiden
architect maasmechelen
architect landelijke woningen
architect industriebouw